Home Διαχείριση Παραγωγής
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

  1. Έλεγχος και καταγραφή αβιοτικών παραμέτρων (θερμοκρασία, οξυγόνο, οξύτητα νερού κ.α.)
  2. Έλεγχος και καταγραφή θνησιμότητας.
  3. Απομάκρυνση θνησιμότητας (ενσίρωση, καύση, ταφή) καθημερινά.
  4. Έλεγχος και καταγραφή χορηγούμενης τροφής.
  5. Έλεγχος και καταγραφή ρυθμού ανάπτυξης.
  6. Διαλογή ψαριών ομοιογενών μεγεθών που γίνεται με την χρήση διαλογέα και αντλία μεταφοράς ψαριών.
  7. Αραίωση ιχθυοπληθυσμού.
  8. Αλλαγή διχτυών.
  9. Συχνός έλεγχος, επισκευή και επιδιόρθωση διχτυών.
  10. Πλύσιμο διχτυών
  11. Συλλογή, συσκευασία, διάθεση ψαριών εμπορεύσιμου μεγέθους.