ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
- Έλεγχος και καταγραφή αβιοτικών παραμέτρων (θερμοκρασία, οξυγόνο, οξύτητα νερού κ.α.)
- Έλεγχος και καταγραφή θνησιμότητας.
- Απομάκρυνση θνησιμότητας (ενσίρωση, καύση, ταφή) καθημερινά.
- Έλεγχος και καταγραφή χορηγούμενης τροφής.
- Έλεγχος και καταγραφή ρυθμού ανάπτυξης.
- Διαλογή ψαριών ομοιογενών μεγεθών που γίνεται με την χρήση διαλογέα και αντλία μεταφοράς ψαριών.
- Αραίωση ιχθυοπληθυσμού.
- Αλλαγή διχτυών.
- Συχνός έλεγχος, επισκευή και επιδιόρθωση διχτυών.
- Πλύσιμο διχτυών
- Συλλογή, συσκευασία, διάθεση ψαριών εμπορεύσιμου μεγέθους.
Αφήστε μια απάντηση